Inspiratsiooni – Vegani šokolaadi-banaanipannkoogid

VEGANI ŠOKOLAADI-BANAANIPANNKOOKIDE RETSEPT

KOOSTISOSAD

  • 1 banaan
  • 1 tass kaerapiima
  • 100 g täistera-nisujahu
  • 2 spl agaavisiirupit
  • 1 spl kakaopulbrit
  • ½ tl vanillipulbrit
  • ¼ tl küpsetuspulbrit
  • Peotäis mustikaid

VALMISTAMINE

  1. Lõigake banaan pooleks ja segage see tassi kaerapiimaga. Kui see on tehtud, pange see kaussi koos täisteranisujahu, agaavisiirupi ja kakaopulbriga ning segage korralikult. Lisage vanilli- ja küpsetuspulber ning segage uuesti. Tainas peaks olema paks ja niriseva konsistentsiga.
  2. Laske tainal 10 minutit seista.
  3. Ameerika stiilis pannkookide valmistamiseks pange pannile 2 spl tainast. Saate valmistada umbes 2–3 tk korraga. Praadige mõlemalt poolt 2-3 minutit kuldpruuniks. Serveerige siirupi, teise poole banaani ja soovi korral marjadega.
  4. Head isu!

Kirjutatud: Onyx Cookware